Tuesday, March 31, 2015

XPDC Gunung Datuk Rembau Negori 9

Assalamualaikum kawan2 semua..Harap sihat2 selalu...Sudah lama tak update pasal event2 kami suma..maklum lah dah last sem memang busy sikit..Alhamdulillah perancangan untuk event kali ini berjaya dengan syok skali..Fuyoo first time la aku daki gunung nih..Nak cakap lebih2 tak pandai..tp memang best sangat dengan pemandangan atas gunung yang nice lah..Pendakian lebih kurang 2 jam dan masa menuruni 1 jam lebih kurang..Esok tu rasa2 la sakit habis satu badan..haha..I lost my leg...haha..jom layan video special untuk anda suma....Vroooooommmmmm......





Terima kasih sudi menonton :)

Saturday, September 13, 2014

Internship Memories


.............Assalamualaikum................
Lama sudah aku tak update blog sbb tak tau 
nak post entry apa..Hehe..Maybe sem lps busy 
sket dgn tgh pratikal lg..Anyway aku ada 
sedikit kenangan manis semasa praktikal di 
Kilang Gula Felda Perlis yg nak aku kongsi.. 


Amacam?? Suwitt tak..kahkah...Hanya secebis memori
bersama kawan2 baru yg sempat diambil..Semoga dpt 
jumpa hagpa lg noh...syok kawan dgn hgpa :)
"All the best and success in your life"
Vroooooommmmm.......