Saturday, October 6, 2012

PD Event Successful

Alhamdulillah. Berjaya jugak event gi PD nie. Selamat pergi dan pulang. Agak letih jugak la nak gi PD tu. Jauh perjalanan lebih kurang 109 km atau 2 jam lebih kot dengan range speed kitorang 80-110 km/h.  Banyak kali juga kitorang berhenti. Tak sangka ramai yang join event nie. 9 motor dan 3 kereta, tak kira lak berapa orang tadi.  Macam2 dugaan dalam perjalanan nak ke sana. Tayar pecah la, tayar motor masuk besi la. Tak da rezeki nak buat camner. Kesian brader Pudin tayar Maxxis baru beliau. T_T. Anyway memang enjoy kovoi dengan korang sume. Harap2 dapat lagi peluang camnie lagi. Kat bawah tue aku dah upload beberapa gambar yang sempat aku ambik guna fon aku. InsyaAllah, aku cuba dapatkan gambar  yang lain2 dekat member2. Trimas. Vroooommmm... o0o...

Road To Port Dickson

Motor dah ready nak jalan jauh

Pudin dan Cep

Brader Cheng.

Jibek-kun

Depan rumah sewa kitorang. Dua kereta tu ikut sekali.

My lagend and 125zr

Dah sampai PD.

Cepat kuar fon cek mesej. Hehehe...

Pantai Port Dickson. Tersnap skali couple tu. Haish...

Pemandagan pantai di kala senja.

Our members.


No comments :