Friday, October 5, 2012

Jom gi PD

First time la aku nak gi Port Dickson nie. Hehehe... :) Sebelum nie asyik dengar je PD tapi tak tau pulak camner tempat nyer. Thank la member2 sume yang plan dari awal dan invite aku skali. Rasa rugi pulak kalau tak join nie. Bukan senang dapat kuar dengan member2 gi jalan jauh-jauh nie. Selalu jalan-jalan naik motor kat Shah Alam nie je. Kalau jauh pun aku gi KL jumpa member2 UM. InsyaAllah tengah hari lepas zohor kitorang akan gerak ke sana. Mintak2 cuaca baik masa on the way gi dan balik nanti. Sory la member2 lain yang x dapat join sebab hal2 tertentu (kuar date kot). Hehehe... :) Nanti kitorang plan gi tempat lain lak yer... Credit to Johe Bok, Amirul, Pudin, Jibek-kun and the rest. Hye PD!!! wait we are COME!!! Vroooommmm.... o0o...

Gambar Hiasan


No comments :