Wednesday, January 2, 2013

Kenangan 2012


KAROAKE

Assalamualaikum... Nie gambo kitorang lepas tension study EPE dekat karoake Giant. Sume lepas geram nyanyi sampai nak habis suara. Tapi tak sedap pulak suara aku. Hehe... Janji puas hati.. Nasib baik x pecah telinga member2 aku...




STUDY

Study week kitorang dekat rumah dan library. Tapi nie gambo dekat library je. Gambo kat rumah dalam facebook. Sume muka fokus giler study. Aku lemah sikit study dekat library nie.. Senyap sangat.. Gerun je... Hehe... Suka study sambil dengar lagu.. Bagi tak mengantuk sangat.. 



CONVOY TO PD

First time convoy kitorang pergi Port Dickson. Memang best naik motor ramai2 camni.. Harap2 sem depan dapat lagi peluang buat event camni lagi.. Pergi tempat jauh lagi.. Hehe....




AFF SUZUKI CUP

Nie pun first time jugak aku masuk stadium Bukit Jalil nie... Exited juga dapat tengok team Malaysia main.. Lawan dengan Indonesia... Malaysia menang 2-0... Memang berbaloi aku pergi.. Tapi hari tu aku pergi ngan Ted je.. Budak2 lain x dapat pergi... Nasib Malaysia tak baik tak dapat pergi final... Sedih... T_T


Ok... Setakat nie je aku tulis... Nak sambung study... 3 days more for WAR... 
Good luck sume.. Study elok2... Thank you for reading... Vroooooommmmmm... : )

No comments :