Tuesday, January 15, 2013

Penangan Final Exam Semester 3

Assalammualaikum....Tak sangka lak semester 3 nie memang tough bagi aku sampai lewat sangat tidur... Semester sebelum nie tak pernah lewat sangat camnie.. Selalu pukul 12 malam lebih dah tidur tapi sekarang study sampai pukul 3-4 pagi. Sakit kepala dibuatnya.. Pernah sekali tak tidur sampai subuh sebab banyak sangat topic tak cover lagi.. Maybe sem nie aku belajar tak faham sangat tak semacam sem-sem lepas.. Sem depan kena cari lecturer sempoi-sempoi sikit. First time duduk belajar dekat rumah sewa ramai-ramai camnie... Tengok semua rajin-rajin study.. Tak kan la aku nak tengok je diorang study.. Aku tak nak la sem nie pointer drop lagi... Yang penting aku dah berusaha habis-habisan untuk semester nie.. Harap-harap dapat la result yang ok sikit.. Kepada crew aku nak tengok korang pergi jamuan untuk Dean List.. Bak kata Epul, dah berjaya jangan lupakan aku.. Hehehe.... Jumpa lagi semester depan... Oraite.. Setakat nie saje aku nak tulis.. Thank you my friends :) Vroooommmmm.......


Memberi tenaga untuk stay up.. RedBull...

No comments :