Saturday, March 22, 2014

Malaysia Super League (Selangor vs Kelantan)

Pertemuan 2 gergasi 'The Red Giant' dan 'The Red Warrior' memang menarik minat aku nak pergi tengok dengan kawan set2 klate dan selangor.. Serba salah nak sokong yg mana satu sbb 2 team ni mmg mantap.. tak kesah la sbb bukan match Kedah atau Perlis pon..Hehe.. Aku nie penyokong 'lalang' je datang nak tengok match dengan padang stadium Shah Alam yg baru siap renovate pasti best.. Anyway bcoz home game and my roomate, so aku decide sokong Selangor. Tahniah Selangor sebab menang 1-0 dengan Kelantan dan teruskan momentum kemenangan... Huhuhu... Jom usha2.... Vrooooommmmm......